Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rocha Brava Village Resort

de la
2198 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.07.2024 - 23.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Rocha Brava se află pe un varf de stancă maiestuos, in apropiere de plajele din Algarve și la doar 3 km de Carvoeiro. Acesta are 3 piscine, 4 terenuri de tenis si o sală de gimnastică.

Rocha Brava Touristic Apartments este inconjurat de grădini bine intretinute. Oaspeții se pot relaxa in apartamentele sau vilele mobilate confortabil și pot face plajă pe patioul privat.

Fiecare unitate are masină de spălat, asigurandu-vă un sejur cu adevărat lipsit de griji. Unele camerele superioare nu numai că oferă vedere la mare, ci includ și masină de spălat vase si cuptor cu microunde.

Rocha Brava Village Resort are un restaurant, o cafenea si un bar. Pentru a se aproviziona cu lucrurile necesare, oaspetii pot vizita supermarketul proprietății. Terenul de Golf Crazy este disponibil la un cost suplimentar, iar oaspeții pot inchiria echipamente de la recepție, contra unui depozit de garanție.

Hotelul oferă transport gratuit de 3 ori pe zi la plajă si in Carvoeiro. Aeroportul Faro este la 43 km, iar terenul de golf Vale do Milho se află la 500 de metri.

Locatie