Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2584  2578 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.08.2024 - 20.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Spațiul și modernul São Rafael Villas, Apartments & Guest House este situat in zona Albufeira, in insorita Algarve. Proprietatea are o piscină in aer liber, iar unitățile sale se află la 10 minute de mers pe jos de plaja São Rafael.

São Rafael oferă cazare in vile de lux, in apartamente și in camere duble intr-o pensiune. Toate unitățile cu aer condiționat au baie privată, TV prin satelit și WiFi gratuit. Unele au vedere la Oceanul Atlantic.

Oaspeții apartamentelor și vilelor sunt bineveniți să iși pregătească mesele in confortul chicinetelor proprii, care au toate ustensilele și aparatele necesare. Oaspeții pensiunii se vor putea bucura de un mic dejun zilnic in zona de masă. Restaurante locale sunt disponibile la 2 minute de mers cu mașina de São Rafael.

Piscina comună in aer liber are șezlonguri cu vedere la grădină, unde oaspeții se pot relaxa după o baie răcoritoare. Există, de asemenea, un bar, care servește băuturi răcoritoare și cocktailuri.

Albufeira este la 10 minute de mers cu mașina, iar celebra plajă Falésia, inconjurată de stanci, este la 24 de minute de mers cu mașina de proprietate. Mai multe terenuri de golf de calitate sunt disponibile la 5 minute de mers cu mașina. São Rafael Villas, Apartments & Guest House se află la 45 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Faro.

Locatie