Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Topazio Vibe Beach Hotel & Apartments

de la
2258 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sub o nouă conducere din noiembrie 2017, Topazio Vibe Beach Hotel & Apartments este situat in Areias de S. João, la 500 de metri de plaja Aveiros. Camerele și apartamentele sale moderne au balcoane private și există o piscină in aer liber.

Camerele și apartamentele de la Topazio Mar includ aer condiționat și TV prin satelit. Apartamentele au și o chicinetă cu cuptor cu microunde.

Oaspeții se pot bucura de micul dejun cu vedere la piscină. In timpul zilei, snack-barul servește o varietate de gustări, precum și băuturi răcoritoare și cocktail-uri.

Topazio Vibe Beach Hotel & Apartments este situat la 100 de metri de baruri, restaurante, magazine și supermarketuri. Terenul de golf Balaia și centrul orașului Albufeira este de 2,5. km distanta. Aeroportul Internațional Faro este la 35 km.

Albufeira are de oferit, soare, plajă, petrecere și o atmosferă bună, Hotelul Topázio. O experiență unică.

Hotelul oferă evenimente precum muzică live, petreceri la piscină și sesiuni de DJ la apus de soare in timpul lunilor de vară.

Această proprietate este la 10 minute de mers pe jos de plajă, situată chiar vizavi de Kiss Disco Club.

Locatie