Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vale Da Lapa Village Resort

de la
2806  2798 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

In mijlocul unor grădini amenajate extinse și iazuri artificiale, complexul de 5 stele Vale da Lapa Village oferă vile de lux cu WiFi gratuit. Are un putting green cu 9 găuri și piscine in aer liber și un centru spa.

Toate apartamentele sunt situate in vile duplex cu 2 etaje, care au decor modern și elegant, recent renovate. Fiecare unitate are un living mare și un dormitor cu tavan inalt și balcon. Există, de asemenea, o bucătărie complet utilată.

La Vale da Lapa Village Resort, oaspeții se pot bucura de clubul exclusivist, cu un restaurant de design și un bar cu terasă in aer liber. Oaspeții pot gusta arome regionale și produse locale atent selectate.

Vale da Lapa Village Resort se mandrește, de asemenea, cu o pistă de jogging, 2 terenuri de paddle tenis și un teren de gazon multifuncțional. Copiii se pot distra la zona de joacă și la piscina pentru copii.

Vale da Lapa Village Resort are o intrare privată la clubul de tenis din vecinătate, iar in apropiere se găsesc mai multe terenuri de golf. Plajele Caneiros și Carvoeiro sunt la mai puțin de 5 km. Aeroportul Internațional Faro este la 63 km.

Locatie