Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Velamar Boutique Hotel

de la
2201  2198 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.08.2024 - 03.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel a fost renovat complet in anul 2016 și reinaugurat sub conceptul de hotel tip boutique. Hotelul este situat in localitatea Olhos D'Água din regiunea Albufeira. Printre multe facilități de la Vela Boutique Hotel se numără o zonă in aer liber, injurată de șezlonguri și umbrele de soare.

Toate camerele au mobilier elegant și baie de lux. Unele dintre camerele luminoase, cu aerul la balcon cu vedere la satul pescăresc liniștit sau la Oceanul Atlantic.

Micul dejun tip bufet este servit in sala de mic dejun modernă, cu vedere panoramică la Oceanul Atlantic.Oaspeții se pot relaxa să savurand băuturi și gustări la barul hotelului. Accesul la internet WiFi este gratuit.

Printre facilități hotelului se numără un serviciu de inchirieri biciclete și autoturisme. Hotelul Velamar oferă parcare privată gratuită. Velamar se află la mai puțin de 5 minute de mers cu mașina de plajă Maria Luisa și centrul vechi al orașului istoric Albufeira. Terenurile de golf Balaia și Pine Cliffs sunt situate la 2 km, iar Aeroportul Internațional Faro se află la 31 km.

Locatie