Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2539  2538 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.06.2024 - 25.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat intr-o zonă centrală si liniștită din Vilamoura, Vila Galé Marina oferă unități de cazare elegante, cu balcon. Hotelul pune la dispoziție piscine interioare si in aer liber si o cadă cu hidromasaj.

Camerele au podea din lemn si TV prin cablu. Unele camere includ living si zonă de luat masa.

Oaspeții pot savura preparate rafinate, in stil bufet sau à la carte, la restaurantul Galeão. Sunt servite specialități portugheze si mancăruri internaționale. La pranz si cină sunt servite vinuri din crama Casa de Santa Vitória Alentejo.

Oaspeții pot juca tenis pe terenul de la Vila Galé Marina. De asemenea, hotelul are centru de fitness. Oaspeții care doresc să organizeze excursii locale pot profita de biroul de turism si de serviciul de inchirieri biciclete de la Galé Marina.

Hotelul oferă vedere la portul de agrement din Vilamoura și este situat la 5 minute de mers pe jos de plajă. Ruinele romane de la Cerro da Vila se află la 5 minute de mers pe jos. Vila Galé Marina oferă serviciu gratuit de transfer la terenurile de golf din Vilamoura.

Locatie