Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2398  2198 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.06.2024 - 25.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vila Galé Tavira se află pe malul lagunei Ria Formosa, in centrul orașului Tavira, și oferă camere elegante, cu balcon privat. Oaspeții au la dispoziție o zonă in aer liber și un centru spa.

Camerele de la Vila Galé au aer condiționat, mobilier din lemn de culoare inchisă, pardoseală din gresie și ferestre mari. Toate sunt dotate cu TV prin satelit, minibar și birou. Hotelul pune la dispoziție room service nonstop.

Cele 2 restaurante de la Vila Galé Tavira servesc preparate tradiționale portugheze și mancăruri cu specific internațional. Barul hotelului oferă vinuri locale și cocktailuri preparate pe loc, cu fructe proaspete.

Oaspeții se pot relaxa la Satsanga Spa, care are o zonă interioară incălzită, o baie turcească și o sală de gimnastică. Copiii se pot distra la Nep Kids Club.

La cativa pasi de hotel se găsesc numeroase magazine, restaurante si baruri. Castelul Tavira este la 650 de metri de Vila Galé Tavira, iar gara Tavira este la 1 km.

Locatie