Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vilamoura Garden Hotel

de la
2318 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vilamoura Garden Hotel este situat in orasul Vilamoura din regiunea Algarve, la 1,8 km de portul de agrement Vilamoura, si oferă o piscină in aer liber si un loc de joacă pentru copii. Hotelul are o terasă si vedere la piscină, iar oaspetii pot savura băuturi la bar. Parcarea privată este disponibilă gratuit.

Toate camerele au TV cu ecran plat, iar unele au o zonă de relaxare, unde vă puteti destinde. Unitătile au baie privată. Printre facilitătile disponibile se numără un uscător de păr si articole de toaletă gratuite. Hotelul Vilamoura Garden oferă acces gratuit la internet WiFi in intreaga proprietate.

Recepția este deschisă nonstop, iar Seven Spa este la 150 de metri.

In zonă pot fi practicate diverse activităti, cum ar fi golf si echitatie. Proprietatea oferă servicii de inchiriere de masini si biciclete. Hotelul Vilamoura Garden este la 2,5 km de plaja Falesia si la 1,5 km de ruinele romane Cerro da Vila. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Faro, situat la 15 km de proprietate.

Locatie