Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEST WESTERN PLUS Khan Hotel

de la
918 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.06.2024 - 21.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest complex de 4 stele este situat in centrul Antalyei și oferă o piscină cu terasă cu vedere la mare și la orașul vechi Kaleiçi, precum și camere spațioase, cu balcon. Parcarea privată si accesul la internet WiFi sunt gratuite. Pe tot parcursul zilei, oaspeților le este oferit ceai din partea casei. Camerele de la Best Western Khan Hotel au aer condiționat și vedere la Marea Mediterană, la Kaleiçi, la portul de agrement pentru iahturi, la munții Bey sau la oraș.

Toate unitătile de cazare includ TV prin satelit. Baia privată este dotată cu articole de toaletă. De asemenea, oaspetii primesc in cameră un coș cu fructe din partea casei. Restaurantul Falez serveste un mic dejun tip bufet in fiecare zi, precum si specialități turcești pe tot parcursul zilei. Barul Aspendos de la Best Western oferă cocktailuri și gustări ușoare și are vedere panoramică la Kaleiçi, la portul de agrement și la mare. Oaspeții se pot relaxa in sauna de la Best Western Khan. De asemenea, centrul Silyon este dotat cu o varietate de echipamente de fitness. Sunt disponibile și tratamente de masaj. Aeroportul Antalya este situat la 10 km. Zona istorică și animată Kaleici se află la cațiva pași.

Locatie