Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL INCEKUM BEACH (OZ HOTELS)

de la
1307  842 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este localizat in Alanya, la 98 de km de aeroportul din Antalya si la 2 km de localitatea Avsallar. Pozitionat la malul marii, hotelul a fost renovat in anul 2006 si dispune de 12 corpuri a cate 3 etaje. Restaurantul hotelului ofera preparate internationale si locale si o gama larga de bauturi la barul hotelului. Turistii se pot bucura de diferite activitati cum ar fi tenis, minigolf sau volei pe plaja.Facilitati camera
Camerele moderne si spatioase ale hotelului sunt dotate cu : baie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat, telefon, seif, minibar, TV satelit si balcon sau terasa.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor o piscină mare în aer liber, 3 tobogane de apă, un centru spa şi o sală de sport. Hotelul Incekum serveşte preparate clasice din bucătăria turcească şi europeană, cu opţiuni à la carte şi tip bufet. Puteţi lua masa înăuntru sau în aer liber, cu vedere la piscină şi Marea Mediterană. Barul de lângă piscină şi plajă, barul din hol, snack barul şi barul cu vitamine oferă băuturi şi gustări. În timpul zilei puteţi juca minigolf, tenis sau volei pe plajă. Centrul spa şi de wellness include o baie turcească şi o saună pentru relaxare. De asemenea, puteţi beneficia de o gamă largă de masaje şi de facilităţi pentru îngrijirea pielii şi a corpului.

Localizare
Hotelul se afla pe malul marii, Castelul din Alanya şi peştera Damlataş sunt la 30 km de hotel. Aeroportul din Antalya este la 100 km.

Facilitati

Spalatorie - Curatatorie
Seif
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie