Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
928  753 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferte HOTEL XORIA DELUXE 5*, Alanya, Antalya, Turcia

LOCALIZARE: Hotelul se afla in regiunea Konakli, la 15 km de Alanya si la 110 km de aeroportul din Antalya.
CAZARE: Hotelul are un numar total de 301 de camere in cladirea principala si anexa.
Standard Rooms (28 m2, un dormitor cu pat double + 1 pat single, o baie, max 2+1 pax), Large Standard Room (32 m2, un dormitor cu pat double + 1 pat single + 1 sofa bed, o baie, max 4 pax), Duplex Rooms (37 m2, un dormitor cu pat double la nivelul superior si un dormitor cu paturi twin, baie la fiecare nivel, max. 4 pax), Deluxe Suit (57 m2, un dormitor, un living room, o baie cu jacuzzi, max 4 pax), Suite Rooms (50 m2, un dormitor, o baie, max 2 pax), Standard Rooms in cladirea anexa (50 de camere) sunt la fel ca si camerele standard din cladirea principala (28 m2, max 2+1 pax).
Toate camerele au baie cu dus si uscator de par, aer conditionat individual, telefon direct, mini bar (alimentat cu apa si bauturi nealcoolice doar la sosire), seif, podea laminata (podea ceramica in camerele din cladirea anexa), TV satelit cu canale de muzica, balcon.
SERVICII: Ultra all inclusive – tip bufet micul dejun, micul dejun tarziu, pranz, gustari, coffee break, cina, gustari tarzii. Bauturi locale si standard de import alcoolice si nealcoolice, inghetata intre anumite ore, restaurant A’ la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur, Beach Bar si restaurant intre orele 10:00 – 18:00 cu bauturi nealcoolice si bere.
Nu sunt incluse in concept: bauturi premium de import, bauturi de import care nu se regasesc in meniu, bauturi imbuteliate, cocktailuri, sucuri naturale din fructe, room service.
FACILITATI: Restaurant principal tip bufet, restaurant A’ la Carte, bar in lobby si la piscina.
Contra cost: spalatorie si curatatorie, babysitting, coafor, rent a car.
Conexiunea internet Wi-Fi este gratuita.
PLAJA: Plaja este privata, cu nisip si pietris. Sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Se ajunge la plaja printr-un tunel pe sub strada din fata hotelului.
SPORT SI DIVERTISMENT: Piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, doua tobogane cu apa, tenis de masa, volei, baie turceasca.
Contra cost: sauna, masaj, sporturi nautice, centru SPA, biliard, jocuri pe calculator.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Ultra all inclusive
Piscina interioara
Sezlong si umbrela la plaja gratuit
Plaja privata
Loc de joaca pentru copii
WiFi gratuit
Piscina cu tobogane

Locatie