Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1644  1238 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.07.2024 - 10.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Tiana Beach Resort se bucură de un cadru de coastă in Peninsula Bodrum, chiar langă stațiunea satului Turgutreis. Oferă o zonă de plajă privată și o piscină in aer liber. Wi-Fi este disponibil gratuit in zonele publice.

Camerele de la Beach Resort Tiana au TV, aer condiționat și balcon. Băile private au duș și uscător de păr. Facilitățile suplimentare includ un minibar și o cutie de valori.

La complexul all-inclusive Tiana Beach, vă puteți bucura de un restaurant tip bufet rafinat pentru mese pe tot parcursul zilei, gustări răcoritoare și baruri cu băuturi.

Relaxați-vă și relaxați-vă in jurul piscinei sau bucurați-vă de tenis și jocuri de masă și poate incercați niște sporturi acvatice pe plaja din apropiere.

Este disponibilă parcare gratuită. Centrul orașului Turgutreis este la 3 km de proprietate. Iar centrul orașului Bodrum este la 18 km. Aeroportul Bodrum Milas este la 60 km.

Locatie