Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1238 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.09.2024 - 18.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare

Acest aparthotel se află la cam 3 km de centrul localității Astakeri.

Dotări

Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienților aparthotelului le stau la dispoziție un seif, un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. În magazinele de suveniruri este posibil să cumperi o mică amintire din concediu pentru acasă. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Mobilierul camerelor cuprinde un telefon și canale prin satelit. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. În ce privește timpul liber, locul de cazare mai oferă, pe lângă volei, baschet și tenis de masă, și călărie și terapii prin masaj contra cost. Clienții vor avea parte de divertisment seara ascultând muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Printre avantajele unei șederi all inclusive se numără nu doar o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice, ci și gustări. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi, la prânz și cină clienții se servesc de la bufetul bogat.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.