Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL MITSIS RAMIRA BEACH

de la
1908 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Ramira Beach este un hotel de 5 stele ce ofera servicii de inalta calitate, construit pe plaja din Psalidi, la doar 3,5 km distanta de orasul Kos. Acest complex este conceput pentru a depasi asteptarile celor mai exigenti calatori, oferind servicii excelente intr-un cadru retrans.

Localizare Mitsis Ramira Beach este situat de-a lungul propriei plaje private cu nisip din Psalidi, la doar 3,5 km de orasul Kos si la 27 km de aeroport.

Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia turistilor 2 piscine exterioare cu apa de mare, sezlonguri si umbrele gratuite, magazin de suveniruri, restaurant,restaurant a la carte, exchange, parcare.

Facilitati camere Camerele decorate in stil contemporan sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar, balcon sau terasa cu mobilier de exterior.

Facilitati sporturi Avand un centru de sporturi nautice, Ramira se poate lauda şi cu un teren pentru minifotbal, teren de sport multifunctional si teren de tenis. Oaspetii mai tineri se vor bucura de piscina pentru copii, de locul de joaca sau de sala de jocuri. Echipa de animatori organizeaza jocuri, spectacole si concursuri.

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.mitsishotels.com/en) si a fact sheet-ului!

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Room service
Loc de joaca pt copii
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Schimb valutar
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Bar

Locatie