Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STUDIOS & APARTMENTS NIREAS (Corfu (Acharavi))

de la
1098  938 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Nireas Studios Apartments este un complex de vacanta cu 5 corpuri de cladire construit pe un teren cu vegetatie luxurianta de 5835 mp. Unitatea dispune de 24 studiouri,apartamente si maisonette(cu scara intarioara).

Localizare: Complexul este situate la o distanta de mai putin de cinci minute de mers pe jos de plaja, magazine si restaurante din satul Acharavi si la 38 km de orasul Corfu.

Dotari camere:Toate unitatile de cazare contin aer conditionat (6 euro pe zi pe unitate),baie cu dus si uscator de par, centrala de securitate la incendiu, lounge cu TV prin cablu, chicineta bine echipat cu 2 plite electrice, cuptor cu microunde, ceainic electric, prajitor de paine si frigider, aparate pentru gatit si servit mancare, cu o gama completa de ustensile.

Facilitati hotel: receptie 10.00- 20.00, Wi-Fi gratuit in zonele comune,telefon, piscina, bar langa pisicna, masa de biliard.

Web site: http://www.nireascorfustudios.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.