Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SURF MAR (vechi)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Surf Mar, situat pe malul marii, este o varianta foarte buna de cazare in statiunea Lloret de Mar, oferind clientilor sai o gama variata de servicii pentru garantarea unei vacante reusite.

Localizare: este situat pe malul marii, langa cunoscuta plaja Fenals, si la 900 m de centrul statiunii Lloret de Mar. In imediata apropiere a hotelului veti gasi restaurante, baruri, magazine, dar si statiile mijloacelor de transport in comun.

Dotari camere: hotelul dispune de 216 camere spatioase (single, duble, triple), dotate cu baie completa, aer conditionat/ incalzire centrala, TV cu conexiune prin satelit, telefon, terasa, seif (contra cost); exista si camere duble Superior.

Facilitati hotel: receptie 24h/ 24h, camera pentru depozitarea bagajelor, acces pentru persoanele cu nevoi speciale, lifturi, acces Internet WiFi in tot hotelul (contra cost), restaurant cu servire in regim bufet, bar, minigolf, ping pong, biliard, piscina exterioara pentru adulti si copii (25 x 12.50 m), Jacuzzi, animatie, miniclub, loc de joaca pentru copii, se accepta animale de companie sub 25 kg.