Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1259  1258 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 14.09.2024 - 21.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aflat la 500 de metri de plaja Fenals, Samba oferă o piscină sezonieră in aer liber si vedere spre Lloret. Toate camerele sunt functionale si au un balcon privat.

Hotelul Samba este situat intr-o zonă linistită, la doar 10 minute de mers pe jos de centrul plin de viată al localitătii Lloret de Mar. Statia de autobuz Lloret se află la 600 de metri distantă, oferind legături directe spre Aeroportul Girona si Barcelona.

Camerele de la hotelul Samba sunt luminoase, oferă TV prin satelit si vedere spre piscină, stradă sau dealuri. Fiecare cameră are mobilier din lemn, iar seifurile pot fi inchiriate. Wi-Fi este disponibil in camere la un cost suplimentar.

In restaurantul de tip bufet de la hotelul Samba se servesc preparate din bucătăria locală si internatională. In sezonul de varf sunt oferite cine tematice. Există, de asemenea, un pub in stil englezesc, deschis in timpul verii.

Locatie