Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Best Oasis Park


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: la 350 de metri de plaja, inconjurat de magazine, baruri si restaurante. Cele mai apropiate plaje sunt Capellans si Levante, la 3 km de parcul tematic Port Aventura. Recomandat pentru familii.


FACILITATI HOTEL: Hotelul pune la dispozitie urmatoarele servicii pentru turistii sai: receptie 24 de ore, camera pentru bagaje, restaurant, terasa, baruri, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, 2 piscine, conexiune internet wireless gratuita, centru SPA, programe de animatie si spectacole, loc de joaca pentru copii, meniuri fara gluten, aer conditionat, nu este permis accesul cu animale de companie, cafenea, sala de jocuri electronice.


FACILITATI CAMERE: Camerele duble au 2 paturi queen size, nu exista posibilitata de extra bed, sunt spatioase si confortabile si dispun de: terasa cu mobilier de exterior, baie cu dus, uscator de par, telefon, TV prin satelit, aer conditionat, seif, birou, mini frigider.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.