Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1280  1278 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.10.2024 - 08.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Los Jazmines oferă unități de cazare atractive, la malul mării, pe plaja Playamar din Torremolinos. Acest complex are piscină in aer liber, piscină pentru copii, restaurant și bar pe acoperiș. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit in zonele publice.

Camerele și apartamentele de la Jazmines sunt decorate in culori luminoase și au aer condiționat. Anumite camere oferă vedere la grădinile hotelului sau la Marea Mediterană. De asemenea, toate camerele au TV și baie privată. Seiful este disponibil la un cost suplimentar.

Oaspeții se pot bucura de vedere uimitoare și de cocktailuri in Los Jazmines Lounge, barul de pe acoperișul hotelului. Restaurantul tip bufet servește micul dejun și cina, cu o selecție de preparat din bucătăria mediteraneană și europeană.

Hotelul se află la 10 minute de mers pe jos de magazinele de pe strada San Miguel. Aeroportul Pablo Ruiz Picasso din Málaga este situat la doar 12 km.

Locatie