Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OCCIDENTAL TORREMOLINOS PLAYA

de la
1438 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.11.2024 - 10.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Occidental Torremolinos Playa se afla in Torremolinos. Punctele de atractie renumite situate aproape de Occidental Torremolinos Playa includ plaja Los Alamos, Playamar si plaja Campo de Golf. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Malaga, aflat la 6 km de proprietate.

FACILITATI
Ofera unitati de cazare de 4 stele, vedere la malul marii, piscina in aer liber, centru de fitness si gradina. Acest hotel de 4 stele pune la dispozitie WiFi gratuit, room service si club pentru copii. Oaspetii beneficiaza de parcare privata.
Hotelul are terasa. Acest hotel de 4 stele ofera tenis de masa, minigolf, tenis si un serviciu de inchirieri auto si de biciclete.
Personalul de la receptie vorbeste limbile germana, engleza, spaniola si franceza si poate ajuta oaspetii cu informatii despre zona din jur.

RESTAURANT
Proprietatea serveste un mic dejun tip bufet in fiecare dimineata. Restaurantul de la Occidental Torremolinos Playa serveste mancaruri din bucataria mediteraneana, spaniola si locala. Puteti opta pentru mancaruri vegetariene, vegane si fara lactoza.

CAMERE
Camerele hotelului au aer conditionat, dulap, seif, TV cu ecran plat, baie privata cu cada sau dus si balcon. Camerele de la Occidental Torremolinos Playa includ lenjerie de pat si prosoape.
Camera dubla(22 mp)
Camera tripla(25 mp)
Camera dubla matrimoniala(22 mp)
Camera familiala King(25 mp)
Camera tripla(25 mp)

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.