Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hilton Dubai Palm Jumeirah

de la
2085  2078 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.06.2024 - 06.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat pe Palm West Beach, in exclusivistul Palm Jumeirah, acest complex de lux de pe malul mării oferă 10 baruri și restaurante, plajă privată, Eforea Spa, piscină cu vedere la ocean și multe altele. Avand in vedere locația sa la intrarea in Palm Jumeirah, puteți accesa cu ușurință inima Dubaiului cu The Walk at JBR la 3,4 km și Aquaventure Water Park la 4 km.

Toate camerele au balcon sau terasă pentru a vă bucura de vederi uluitoare la Golful Arabic și la orizontul strălucitor al portului de agrement Dubai. Datorită ferestrelor din podea pană in tavan, veți fi fascinat de priveliștea frumoasă a apusului in fiecare seară. Pentru următoarea dvs. vacanță in Dubai puteți alege intre diferite camere, camere executive și apartamente.

Hotelul oferă o gamă largă de baruri și restaurante, unde vă puteți bucura de cocktailuri și o selecție de sushi dintr-un meniu modern asiatic și japonez, in timp ce priviți apusul de soare pe terasa de pe acoperiș a Barfly by Buddha Bar. Bucurați-vă de specialitățile de la pub irlandez și dansand toate noapte cu muzică live de la diverse trupe și DJ la Factory by McGettigan's. Experimentați ospitalitatea sudică, savurand grătarul și fructele de mare servite la Claw BBQ. Savurați Mai Tai in timp ce degustați bucătăria de fuziune panasiatică și polineziană de la Trader Vic's Palm Jumeirah. Racorește-te cu un cocktail Tiki la Tahitian Village de la Trader Vic's. Hilton Dubai Palm Jumeirah, următoarea destinație preferată de luat masa, oferă toate acestea și multe altele.

Există 8 camere disponibile pentru tratamente faciale exclusive și masaje antistres. Puteți rezerva camere termale private care oferă o saună cu sare, aburi aromatici, o piscină cu hidromasaj, o fantană de gheață și șezlonguri incălzite. Profita de hammam-ul marocan si de sala dedicata cuplurilor.

Copiii vor avea acces la Pirate's Kids Club unde se pot juca cu jucării, pot viziona filme pe marele ecran, vor construi castele de nisip in zona de joacă in aer liber și se pot răcori intr-o piscină umbrită potrivită pentru copii.

Locatie