Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Media One Hotel Dubai

de la
1158 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.06.2024 - 06.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Hotelul Media One oferă unităti de cazare cochete, situate convenabil la doar 2 km de zona Dubai Marina. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit, o piscină in aer liber si o sală de sport complet utilată.

Toate camerele de la Media One oferă TV LCD cu canale prin satelit, acces la internet, minibar si facilităti de ceai si cafea. In plus, unele camere au vedere pitorească la orașul Dubai si la Palm Jumeirah.

Garden on 8 oferă preparate clasice specifice barurilor sportive americane și beri ale de casă. Coco, lounge-ul inspirat de Miami si situat langă piscină, oferă vedere panoramică la orizontul orasului Dubai. Oaspetii pot face mișcare la sala de sport ultramodernă a hotelului. Pentru relaxare, Media One oferă si o saună. Clubul de golf Emirates Hills este la doar 200 de metri de hotel.

Media One se află la 15 minute cu masina de Mall of Emirates si de centrul comercial Ibn Battuta. La cea mai apropiată statie de metrou se poate ajunge in doar cateva minute de mers pe jos. Este disponibilă o parcare. Aeroportul International Dubai este situat la 30 de minute cu masina.