Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Movenpick Grand Al Bustan Dubai

de la
1238 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.06.2024 - 06.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Movenpick Grand Al Bustan se află la 1 km de Aeroportul Internațional Dubai și pune la dispoziție unități de cazare moderne și luxoase, precum și 7 restaurante care servesc preparate din diferite bucătării. Pune la dispoziție o piscină in aer liber cu sistem de reglare a temperaturii, o piscină pentru copii, terenuri de squash, terenuri de tenis și numeroase tratamente spa.

Camerele de la Movenpick Grand Al Bustan sunt decorate in culori naturale, pastelate. Acestea sunt dotate cu TV cu ecran plat și canale prin satelit. Dotările includ birou, facilități de ceai/cafea și halat de baie cu papuci. Unele camere au acces direct la piscină.

Oaspetii se pot bucura de soare pe terasa din jurul piscinei in aer liber. Flow Health Club & Wellness Centre pune la dispoziție masaje terapeutice, baie de aburi, saună și cadă cu hidromasaj in aer liber. De asemenea, include un centru de fitness cu dotări complete care beneficiază de cele mai noi echipamente pentru antrenamente cardiovasculare.

Pentru cină, oaspeții au la dispoziție o varietate de restaurante care servesc, printre altele, preparate libaneze, japoneze sau thailandeze. Localul Anees, amplasat langă piscină, servește gustări ușoare și băuturi.

In zona renumită Dubai Creek se poate ajunge cu mașina in 10 minute, iar faimoasele bazaruri cu aur si mirodenii din Dubai se află la 15 minute. La aproximativ 15 minute de mers cu masina de hotel se găsesc centre comerciale importante, printre care Deira City Centre, Festival City Mall si Mirdif City Centre.

Locatie