Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1284  1278 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.06.2024 - 06.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel este situat in Dubai, la 2 km de Dubai Mall și Fantana Dubai, precum și la 2,9 km de uimitorul Burj Khalifa. Hotelul se află la cațiva pași de Dubai Water Canal și la 4,8 km de centrul comercial City Walk. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 12,4 km de hotel. Serviciul de transfer de la/la aeroport este oferit la un cost suplimentar.

Inspirat de istoria bogată a companiei Paramount Pictures, Paramount Hotel Dubai se află in centrul cartierului animat Business Bay din Dubai.

Hotelul are camere cu tematica Hollywood, oglindă in stil vedetă de cinema, dulap și duș cu efect de ploaie, parcare privată gratuită, piscină in aer liber, in stil complex, centrul spa Celebrity, centru de fitness, saună și loc de joacă pentru copii.

Paramount Hotel Dubai oferă mancăruri inspirate de bucătăria californiană, bar Speakeasy autentic și cinematograf privat. La Paramount Hotel Dubai puteți să savurați micul dejun tip bufet la restaurantul The Stage.

Acest hotel de 5 stele pune la dispoziție 823 de camere cu aer condiționat și WiFi gratuit. Oaspeții beneficiază de recepție deschisă non-stop, room service și serviciul de schimb valutar.

Locatie