Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Th8 Palm by House Of Originals

de la
1643  1638 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.06.2024 - 06.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in Dubai, la 1,8 km de plaja Frond G, Th8 Palm administrat de Accor ofera cazare cu un restaurant, parcare privata gratuita, o piscina in aer liber si un centru de fitness. Acest hotel de 5 stele ofera receptie cu program nonstop, room service si WiFi gratuit. Hotelul are o gradina si ofera un loc de joaca pentru copii. Alegeti din 121 de apartamente unde nimic nu este standard, dar luxul premium este inconfundabil.
Toate unitatile hotelului au aer conditionat, zona de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucatarie, zona de luat masa si baie privata cu papuci, dus si uscator de par. La Th8 Palm administrat de Accor, fiecare camera este dotata cu lenjerie de pat si prosoape.
Micul dejun tip bufet este disponibil zilnic la unitatea de cazare.
Th8 Palm administrat de Accor ofera o terasa la soare.
Parcul acvatic Aquaventure este la 1,9 km de hotel, iar Plimbarea la JBR este la 5 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Al Maktoum, situat la 26 km de Th8 Palm administrat de Accor.
Facilitati: restaurant, o piscina in aer liber, un centru de fitness, receptie cu program nonstop, room service si WiFi gratuit, o gradina, un loc de joaca pentru copii, aer conditionat, zona de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucatarie, zona de luat masa si baie privata, parcare gratuita.
Suita cu un dormitor si sofa, bucatarie completa si balcon: un pat extra-large si o sofa, bucatarie complete, 84 mp, balcon, aer conditionat, baie in camera, masina de spalat vase, TV cu ecran plat, masina de cafea, WiFi gratuit, parcare gratuita.
Suita cu un dormitor si sofa, bucatarie complete, balcon si vedere la ocean: un pat extra-large si o sofa, bucatarie complete, 84 mp, balcon, aer conditionat, baie in camera, masina de spalat vase, TV cu ecran plat, masina de cafea, WiFi gratuit, parcare gratuita.
Suita cu un dormitor si sofa, bucatarie complete, balcon si vedere la The Palm: un pat extra-large si o sofa, bucatarie complete, 88 mp, balcon, aer conditionat, baie in camera, masina de spalat vase, TV cu ecran plat, masina de cafea, WiFi gratuit, parcare gratuita.
Suita cu acces la gradina, un dormitor, o sofa, terasa si vedere la gradina: un pat extra-large si o sofa, bucatarie complete, 185 mp, terasa, aer conditionat, baie in camera, masina de spalat vase, TV cu ecran plat, masina de cafea, WiFi gratuit, parcare gratuita.
Suita cu 2 dormitoare si sofa, bucatarie complete, balcon si vedere la The Palm: 2 paturi extra-large si o sofa, bucatarie complete, 127 mp, balcon, aer conditionat, baie in camera, masina de spalat vase, TV cu ecran plat, masina de cafea, WiFi gratuit, parcare gratuita.
Suita cu 2 dormitoare si sofa, bucatarie complete, balcon si vedere panoramica la The Palm: 2 paturi extra-large si o sofa, bucatarie complete, 165 mp, balcon, aer conditionat, baie in camera, masina de spalat vase, TV cu ecran plat, masina de cafea, WiFi gratuit, parcare gratuita.
Suita cu 3 dormitoare si sofa, bucatarie complete, balcon si vedere panoramica la The Palm: 2 paturi extra-large, 2paturi de o persoana si o sofa, bucatarie complete, 180 m, balcon, aer conditionat, baie in camera, masina de spalat vase, TV cu ecran plat, masina de cafea, WiFi gratuit, parcare gratuita.