Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Time Grand Plaza Hotel, Dubai Airport

de la
1128  878 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 15.06.2024 - 22.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aeroportul Internațional Dubai este la doar 10 minute de mers cu mașina. Acest hotel de 4 stele oferă piscină pe acoperiș, centru de fitness și 2 restaurante. Suitele spațioase au TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Camerele de la TIME Grand Plaza Hotel, Dubai Airport oferă aer condiționat. Unele camere pun la dispoziție balcon cu vedere frumoasă la oraș. Băile sunt dotate cu articole de toaletă de lux, halat de baie și papuci. Unele suite includ dormitor separat și zonă de living cu canapea.

Hotelul TIME Grand Plaza oferă mini-centru de spa și centru ultramodern de fitness. Recepția deschisă non-stop poate ajuta oaspeții cu informații turistice.

Restaurantul hotelului servește mancăruri regionale și internaționale. Oaspeții beneficiază de facilități de banchet și room service.

Hotelul TIME Grand Plaza se află la 15 minute de mers cu mașina de Dubai International Exhibition and Convention Centre și plaja Al Mamzar. Stația de metrou Dubai Airport Free Zone este la doar 5 minute de mers pe jos.

Locatie