Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Wyndham Residences The Palm Jumeirah Dubai

de la
1563  1558 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.06.2024 - 29.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in Dubai, la 1,7 km de W Dubai - The Palm Beach, Wyndham Residences The Palm oferă cazare cu piscină in aer liber, parcare privată gratuită, restaurant și bar. Acest hotel de 5 stele pune la dispoziție acces gratuit la internet WiFi, recepție cu program nonstop și room service. La cazare, oaspeții au la dispoziție bancomat, serviciu de concierge și schimb valutar.

Camerele hotelului sunt prevăzute cu aer condiționat, birou, aparat de cafea, frigider, mașină de spălat vase, seif, televizor și baie privată cu bideu. Fiecare cameră include fierbător. Unele camere au balcon, iar altele oferă vedere la mare. In toate camerele de la Wyndham Residences The Palm se asigură lenjerie de pat și prosoape.

La cazare se oferă mic dejun tip bufet sau continental.

Wyndham Residences The Palm are terasă la soare.

Plaja Aquaventure este situată la 1,8 km de hotel, iar parcul acvatic Aquaventure se află la 2 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 35 km de Wyndham Residences The Palm.

Locatie