Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1658 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.11.2024 - 30.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in centrul orașului Lisabona, HF Fenix Music este un hotel tematic fermecător cu o zonă pe acoperiș și o terasă cu vedere extinsă la oraș. Acest hotel complet nou se află la 4 minute de mers pe jos de bulevardul exclusivist Avenida da Liberdade.

Toate camerele elegante de la HF Fenix au o tematică muzicală, evidențiată in mobilier, schemele coloristice, decorațiunile de pe pereți și chiar in arhitectură. Toate camerele au izolare fonică, aer condiționat, sistem de sunet Bluetooth, iluminat dinamic multicolor, TV cu ecran plat cu canale prin cablu montat pe perete, seif și un birou. De asemenea, includ acces gratuit la internet WiFi și baie privată cu articole de toaletă gratuite.

Barul din hol și lounge barul de pe acoperiș oferă o varietate de băuturi răcoritoare și gustări. La doar 5 minute de mers pe jos se găsesc mai multe restaurante.

Stația de metrou Marquês de Pombal este situată la doar 110 metri și oferă legături spre majoritatea zonelor orașului. Parcul Eduardo al VII-lea se află la 400 de metri. Pe bulevardul Avenida da Liberdade din apropiere există numeroase magazine și boutique-uri exclusiviste. In zonele istorice Chiado și Rossio se poate ajunge in 15 minute de mers cu metroul. Aeroportul Internațional Portela din Lisabona se află la 7,7 km de HF Fenix Music.

Locatie