Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1761  1758 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 15.03.2025 - 22.03.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Florida este situat central in Lisboa, la 2 minute de mers pe jos de Piața Marquês de Pombal și de stația de metrou. Hotelul este amenajat intr-un stil unic, camerele și zonele comune avand tematică de film retro.

Oaspeții pot sta in camere dedicate lui Alfred Hitchcock, Marilyn Monroe sau filmelor clasice precum Casablanca. Multe dintre zonele hotelului sunt decorate cu citate. Fiecare cameră renovată are TV cu ecran plat și minibar.

Sala de mese este luminoasă și are un pian și vedere panoramică la Piața Marquês de Pombal. Langă hotel se află restaurantul Great American Disaster, un restaurant tematic din anii '50. Aici, oaspeții se pot bucura de mancăruri clasice americane, la un cost suplimentar.

După un antrenament in sala de fitness, oaspeții Hotel Florida pot savura sau băutură in grădina de iarnă sau pot merge pe Bulevardul Liberdade, unde vor găsi o gamă largă de magazine, cafenele și restaurante. Parcul Eduardo VII se află la 5 minute de mers pe jos. Bairro Alto, principala zonă cu baruri din Lisboa, este la doar 7 minute de mers cu mașina. Zonele istorice Chiado și Rossio se află la 5 minute de mers cu mașină. Aeroportul Internațional Lisboa este la 7,2 km de Hotelul Florida.

Locatie