Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1999  1998 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.11.2024 - 30.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat foarte aproape de Liberty Avenue, acest hotel de 4 stele este o proprietate de familie și oferă elemente unice, precum un lounge in stil local, unde oaspeții pot sta confortabil. De asemenea, are o terasă șic, cu vedere orașul Lisboa.

Toate camerele Hotelului Lisboa Plaza imbină decorul caselor portugheze cu facilități moderne precum WiFi gratuit, TV cu ecran plat și DVD player.

Oaspeții pot imprumuta o carte de la biblioteca privată a Hotelului Lisboa Plaza și pot citi langă șemineu. Pentru cei care doresc să se mențină in formă, există un centru de fitness bine dotat.

Administrat de aceeași familie portugheză, Café Plaza Bistro oferă un mic dejun tip bufet pană la ora 12:00 și gustări și mese ușoare pe toate zilele. Barul servește o varietate de băuturi.

Hotelul Lisboa Plaza este la doar 2 minute de mers pe jos de stația de metrou Avenida și la numai 1 stație de metrou de piață Marquês de Pombal și de parcul Eduardo VII. De asemenea, oaspeții pot ajunge in 5 minute pe jos la funicularul/tramvaiul Glória, care face legătura cu Bairro Alto.

Locatie