Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1738 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.11.2024 - 30.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat la mai puțin de 60 de metri de piața Duque de Saldanha, Olissippo Saldanha este un hotel de 4 stele ce oferă recepție deschisă nonstop și camere luminoase, moderne. Stația de metrou Saldanha se găsește la o plimbare de 4 minute.

Camerele de la Olissippo sunt dotate cu aerul și TV cu ecran plat și canale prin cablu. Toate camerele au acces la lift și baie proprie, iar unele includ zonă de relaxare, cu o canapea de plus.

Un mic dejun tip bufet este servit zilnic și include produse calde și reci. Acesta poate fi savurat și in cameră. Este disponibil un bar pentru oaspeții care doresc să se relaxeze cu o băutură și o conversație. Restaurantele alăturate servesc preparate din bucătăria internațională.

Pentru a explora mai mult din Lisabona și imprejurimile sale este disponibil un serviciu de inchiriere de mașini, precum și servicii de schimb valutar. Proprietatea oferă un centru de afaceri și săli de ședințe pentru a acoperi nevoile de afaceri ale oaspeților.

Aeroportul internațional Lisabona este la 5,5 km de Olissippo Saldanha și este ușor accesibil cu mijloacele de transport public. Districtul plin de viață Bairro Alto se găsește la 3,5 km, iar cartierul comercial și de afaceri Parque das Nações este la 8 km.

Locatie