Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Solar do Castelo - Lisbon Heritage Collection

de la
2205  2198 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.11.2024 - 30.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in jurul unei curți interioare a unui conac din secolul al XVIII-lea, acest hotel ecologic se află in interiorul zidurilor castelului São Jorge. Oferă camere cu acces gratuit la internet WiFi, in cartierul istoric Alfama.

Toate camerele hotelului Castelo au geamuri duble, podea din lemn și decor contemporan clasic. Sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit și DVD player. Baia are cadă și halate.

Seara, zona de lounge elegantă a hotelului Solar, cu ziduri din piatră, este un loc plăcut unde vă puteți retrage cu o băutură de la bar. In timpul zilei, oaspeții se pot relaxa ascultand sunetul stropilor de apă din fantana din curte.

Solar do Castelo - Lisbon Heritage Collection - Alfama se află la doar 10 minute de mers pe jos de centrul orașului Lisabona, cu multe restaurante și acces la metrou. Piata Praça do Comercio de pe malul raului este la mai putin de 1 km.

Locatie