Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2399  2398 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.11.2024 - 30.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

TURIM Boulevard Hotel se găsește in Lisabona, aproximativ mai puțin de 1 km de Rossio, și oferă servicii de concierge, camere fără alergeni, o terasă, WiFi gratuit in proprietate și un bar. Această proprietate oferă room-service, precum și un restaurant. Proprietatea se află la mai puțin de 1 km de Teatrul Național Dona Maria II și la aproximativ 600 m de centrul orașului.

Acest hotel pune la dispoziția oaspeților camere cu aerul, birou, cafetieră, un minibar, cutie de valori, televizor cu ecran plat și baie proprie cu duș. Baia proprie oferă articole de toaletă gratuite. La TURIM Boulevard Hotel, toate camerele au lenjerie de pat și prosoape.

La TURIM Boulevard Hotel este disponibil in fiecare zi un mic dejun tip bufet sau continental.

Personalul de la recepția deschisă non-stop, vorbitor de germană, engleză britanică, spaniolă și franceză, se află mereu la dispoziția oaspeților.

Acest hotel se află la 1,8 km de Praça do Comércio și la 2,8 km de Castelul Sf Gheorghe. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Humberto Delgado, situat la 8 km de TURIM Boulevard Hotel.

Locatie