Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1939  1938 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.11.2024 - 30.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

The 7 Hotel, Suites, Studios & Apartments este situat in inima centrului istoric al Lisabonei, la 3 minute de mers pe jos de Piața Rossio și de Chiado. Hotelul este la doar 1 minut de mers pe jos de stația de metrou Baixa/Chiado.

Camerele și studiourile renovate sunt confortabile și dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Toate camerele au baie proprie și articole cu duș sau cadă de toaletă gratuită. Majoritatea camerelor au vedere la stradă și oraș. Conexiunea WiFi este gratuită.

La un cost suplimentar, micul dejun poate fi servit in camere. Oaspeții studiourilor pot pregăti mesele ușoare in chicinetă și se pot bucura de ele in zona mică de luat masa. La 2 minute de mers pe jos se găsesc diferite restaurante.

Chiado este una dintre zonele comerciale cele mai reprezentative din Lisboa. O altă zonă comercială celebră este bulevardul modern Avenida da Liberdade, situat la 750 de metri de The 7 Hotel, Suites, Studios & Apartments. Faimosul castel São Jorge este la 13 minute pe jos. Aeroportul Internațional Portela este la 7,5 km de 7 Hotel.

Locatie