Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VIP Executive Entrecampos - Hotel & Conference

de la
1548  1538 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.11.2024 - 30.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat la 4 minute de mers pe jos de stația de metrou și de gară Entrecampos, VIP Executive Entrecampos oferă cazare in centrul Lisabonei, iar facilitățile includ un restaurant și 9 săli de conferințe. Se oferă WiFi gratuit.

Toate camerele și costumele cu aer condiționat sunt decorate in culori vii și au baie privată, zonă de relaxare, TV prin satelit și minibar. Sunt disponibile și camere pentru oaspeți cu mobilitate redusă.

Restaurantul Ouro Preto servește preparate rafinate din bucătăria portugheză, dar și preparate internaționale sunt in meniu. Pentru mese ușoare și gustări, există News Café. Oaspeții sunt invitați să savureze o băutură la barul Piano, iar dimineața micul dejun este servit la Jardim Buffet.

Spitalul Santa Maria și Universitatea din Lisabona sunt la 1 km de proprietate, in timp ce animatul Bairro Alto este la 5 km, iar zona Chiado este la 5,6 km de hotel. Aeroportul Internațional Lisabona este la 3,8 km și este ușor accesibil cu transportul public.

Locatie