Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vip Executive Santa Iria Hotel

de la
1498 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.11.2024 - 30.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel de 4 stele situat la 15 minute de mers cu mașina centrului Lisabonei are zonă in aer liber și o zonă spațioasă de conferințe și evenimente. Accesul la conexiunea WiFi și parcarea sunt gratuite.

Toate camerele spațioase cu aerul de la Vip Executive Santa Iria sunt dotate cu TV prin cablu și minibar și au baie privată. Fiecare cameră include un birou și o cutie de valori individuale.

Oaspeții pot incerca să prepare portugheze la restaurantul de la Executive Santa Iria și pot savura un cocktail la barul hotelului. Pentru confortul oaspeților este oferit room service, iar micul dejun este disponibil in fiecare dimineață.

Zona mare de conferințe și evenimente a Hotelului Vip Executive Santa Iria are capacitate de 738 de persoane și se află langă zona inconjurată de grădini a piscinei, unde oaspeții se pot relaxa pe șezlongurile care le sunt puse la dispoziție.

Proprietatea este situată la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de gara din Santa Iria. Autostrada A30 se află la doar 2 minute de mers cu mașină și oferă o legătură directă către Lisboa. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Portela din Lisboa, situat la 10 minute de mers cu mașina de Hotelul Vip Executive Santa Iria.

Locatie