Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ALI BABA PALACE RESORT

de la
1436  1158 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.12.2024 - 13.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferta HOTEL ALI BABA PALACE RESORT 4*, HURGHADA, EGIPT (charter avion)

Hotel ALI BABA PALACE 4* Situat în Hurghada, Alibaba Palace găzduiește una dintre cele mai mari piscine în aer liber din Hurghada și are o zonă de plajă privată. Stațiunea de 4 stele are un centru de scufundări și un centru de sporturi nautice. Există, de asemenea, o pistă de bowling, minigolf, 2 terenuri de tenis, o baie de aburi și o cadă cu hidromasaj. În plus, puteți face snorkelling și volei pe plajă, precum și vă puteți bucura de o sesiune de masaj. Complexul Alibaba Palace permite copiilor și are un loc de joacă pentru copii, o piscină încălzită, 8 baruri și restaurante și room service. Camerele și suitele sunt luminoase și au aer condiționat, ferestre din podea până în tavan, balcon cu vedere la grădină și piscină, TV, minibar și seif. Wi-Fi este disponibil contra cost. Oaspeții de la Ali Baba Palace beneficiază de acces gratuit la parcul acvatic. Aeroportul Internațional Hurghada este la 13 km de stațiune.

Localizare: Hotelul Ali Baba Palace Hurghada este situat la 7 km de aeroport si la 15 km de centrul orasului Hurgada. Hotelul se afla pe plaja. Hotelul a fost deschis în anul 2000 iar ultima renovare a fost in anul 2011.

Cazare: Hotelul Ali Baba Palace dispune de o cladire principala, cu un nivel si 8 corpuri cu 1-2 etaje. Camera promo- dispune de pat dublu sau de 2 paturi twin si o canapea extenisbila (pentru maxim 3 persoane); aceste camere au vedere la gradina ( au in dotare baie, uscator de par, mini-frigider, aer conditionat, tv, seif la receptie gratuit).

*Camerele economice au acealeasi facilitati ca si camerele standard, dar sunt amplasate la parter (sau in zone mai defavorabile ale hotelului), si/sau au suprafete mai mici, si/sau nu au balcon.

Camera standard garden view- dispune de un pat dublu sau 1 pat single sau doua paturi twin si are o suprafata de 35 mp. Maxim 4 persoane sunt acceptate in acest tip de camera. Camerele au in dotare baie, uscator de par, mini-frigider, fotoliu, dulap, Seif (la receptie, gratuit), aer conditionat individual, TV Satelit, Telefon, balcon sau terasa, pardoseala - gresie, prosoapemocheta, room - service (contra cost). Au vedere la gradina.

Camera standard pool view- dispune de un pat dublu sau 1 pat single sau doua paturi twin si are o suprafata de 35 mp. Maxim 4 persoane sunt acceptate in acest tip de camera. Camerele au in dotare baie, uscator de par, mini-frigider, fotoliu, seif (la receptie, gratuit), aer conditionat individual, TV Satelit, Telefon, balcon sau terasa, pardoseala - gresie, room - service (contra cost). Au vedere la piscina.

Deluxe room- dispune de 1 pat single sau 2 paturi single sau un pat dublu si are o capacitate de maxim 3 persoane. Sunt situate la parter si au terasa. Camerele au in dotare baie, uscator de par, mini-frigider, fotoliu, seif (la receptie, gratuit), aer conditionat individual, TV Satelit, Telefon, articole de toaleta, balcon sau terasa, pardoseala - gresie,-room- service (contra cost), serviciu de trezire.

Family 2 connected rooms- sunt doua camere dotate la fel ca si camerele duble dar au o usa interconectata intre cele doua camere; una dintre camere poate avea pat matrimonial iar cealalta camera poate avea paturi twin; suprafata aprox. fiind de 33-35 mp; (capacitate- 4 adulti si 2 copii sau 2 adulti si 2,3 sau 4 copii; sau 3 adulti si 2,3 copii). Camerele pot avea doua doua dusuri sau doua cazi/ bai, wc, tv, aer conditionat, uscator de par, mini-frigider, fotoliu, seif (la receptie, gratuit), telefon, articole de toaleta, pardoseala - gresie, room-service (contra cost), serviciu de trezire.

Family Deluxe Garden view: sunt doua dormitoare separate, cu o suprafata de aproximativ 70 mp si capacitate de maxim 4 adulti sau 2 adulti plus 2, 3 copii. Camerele dispun de pat matrimonial si paturi twin, cada sau dus, WC, aer conditionat, telefon direct,TV, mini-frigider, uscator de par , seif( la receptie gratuit|) si balcon sau terasa, room-service ( contra-cost).

Servicii: ALL INCLUSIVE Hotelul Ali Baba Palace ofera urmatoarele servicii: Ali Baba are 3 restaurante, oferind o gama larga de bucatarii din intreaga lume selectate cu grija de catre bucatarii internationali cu inalta calificare. Bucatarii hotelului isi propun sa utilizeze atat mancaruri organice, cat si produse de origine in meniu, in timp ce includ ingrediente importate in feluri de mancare pentru a satisface cererea clientilor pentru mese unice.

Au o gama larga de fructe de mare proaspete, carne de pasare etc. Actualizarile recente includ renovarea si reunirea restaurantelor italiene si orientale intr-una, creand spatiu pentru intimitate si caldura, in timp ce se bucura de delicatesele oferite la bufet. Meniurile principale ale restaurantelor includ mancaruri internationale, italienesti, orientale, indiene si pan asiatice. Cu toate acestea, restaurantele de pe plaja si restaurantele de sushi ofera un meniu a la carte care creeaza o atmosfera romantica. Bufet chinezesc la piscina in timpul verii. Meniul a la carte care serveste delicatese proaspete precum fructe de mare, peste( la restaurantul de pe plaja). Restaurant principal: Ringo Tree Restaurant italian: MorganaRestaurant Oriental: Zomorodah, 3 baruri

Facilitati: Hotelul are urmatoarele facilitati: -plaja si piscine; Plaja: Proprie mixta, nisip si pietris; Umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de baie - gratuite; la piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuite.

Aerobic, Aqua Aerobic si polo pe apa, Volei pe plaja, Sala fitness, 2 terenuri de tenis (ziua), Închiriere rachete de tenis, Tenis de masa, Mini-Fotbal, Mini-Golf, Programe de divertisment

Contra cost: Sauna, Masaj, Baie cu aburi, Baie turceasca, Jacuzzi, Biliard, Kite surfing, Windsurfing, Banana, Catamaran, Centru diving, Cursuri scuba diving, Plimbari cu camila si calarie, Patinoar acoperit, Sala jocuri, Bowling.

Plaja si piscine: Hotelul Ali Baba Palace are 2 piscine exterioare (una cu încalzire iarna) cu umbrele ,sezlonguri si saltele gratuite. Hotelul are plaja proprie , mixta cu nisip si pietris, mbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de baie - gratuite. Hotelul Ali Baba Palace dispune de un Aqua Park in care oaspetii se pot bucura de o multitudine de activitati: Aqua park-ul Toddlers, unde copii trebuie sa fie insotiti de adulti;Aqua park-ul pentru adolescenti si adulti( cu restrictii de varsta).

Sporturi și activități: Aerobic, Aqua Aerobic si polo pe apa, Volei pe plaja, Sala fitness, 2 terenuri de tenis (ziua), Închiriere rachete de tenis, Tenis de masa, Mini-Fotbal, Mini-Golf, Programe de divertisment

http://ali-baba-palace.redseahotelsegypt.com

Sejur Egipt, Hurghada, Charter avion din Sibiu, Bucuresti, Cluj, Suceava, Timisoara, bilete de avion Egipt, vacanta in Egipt, Early booking Egipt, Craciun in Egipt, Revelion in Egipt

!Pentru a afla ofertele si disponibilitatea, completati mai jos data de intrare, nr de nopti, transport, configuratia camerei (adulti, copii), masa si apasati butonul Cauta oferte. Pentru a continua cu rezervarea, apasati butonul Rezerva!

Conditii de trecere a frontierei in Egipt (detalii pe site-ul politiadefrontiera.ro):

Sharm El Sheikh si Hurghada apartin Republicii Arabe Egipt.

  • Cetatenii romani pot calatori in Egipt doar cu pasaport turistic valabil (minim 6 luni de la intoarcerea in tara). Copii sub 14 ani calatoresc cu pasaport turistic individual. Tinerii casatoriti – documentele individuale de calatorie trebuie sa fie valabile!
  • Minorii care calatoresc fara parinti: daca minorul calatoreste cu un singur parinte, acesta trebuie sa prezinte la frontiera acceptul notarial al parintelui care nu este prezent in deplasare, daca minorul calatoreste cu un singur parinte, iar celalalt este decedat, trebuie sa fie prezentat la organele de frontiera certificatul de deces, daca minorul calatoreste cu un singur parinte, acestia fiind in divort, trebuie sa prezinte la frontiera acceptul notarial al celui de-al doilea parinte sau daca hotarare judecatoreasca definitiva de incredintare si copie dupa actul de divort, daca minorul calatoreste fara nici un parinte, adultul care-l primeste in grija trebuie prezinte acordul ambilor parinti autentificat la notariat si cazierul juridic.
  • Calatorul trebuie sa se informeze asupra tuturor conditiilor de calatorie in tara de destinatie.
  • Agentia de turism organizatoare nu este raspunzatoare pentru decizia organelor de frontiera de a nu accepta ca turistul sa paraseasca teritoriul Romaniei sau sa-i acorde intrarea pe teritoriul statului unde face sejurul, chiar daca dispune de toate documentele necesare deplasarii.

Informatii importante:

  • Camerele sunt distribuite de receptia hotelului, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica fiecarui hotel si in functie de disponibilitatile de moment (in general check-in-ul se face dupa ora 14:00, iar check-out-ul pana in ora 12:00);
  • Tinuta decenta este obligatorie la servirea cinei (pantalon lung pentru domni si tinuta decenta pentru doamne)
  • Corectitudinea numelor si a datelor personale ale calatorilor este importanta d ela momentul rezervarii. Orice modificare se taxeaza ulterior rezervarii.
  • Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Agentia nu isi pate asuma eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost mentionate la momentul rezervarii.
  • Tipul de camera se solicita la momentl inscrierii. Camera dubla poate fi formata dintr-un pat matrimonial sau doua paturi alipite. Patul suplimentar poate fi un pat de o persoana, un fotoliu sau canapea exetensibila.
  • In cazul in care copilul pana la 12 ani este acceptat sa doarma in pat cu parintii, avand gratuitate la cazare sau o reducere foarte mare, nu se accepta nemultumiri ulterioare.
  • Este posibil ca la unele hoteluri sa se solicite garantii si plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera (ex. mini bar/ frigider, seif, aer conditionat), aceste informatii (costuri suplimentare) se solicita la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; In cazul solicitarii de garantii cu card, acestea se deblozheaza la eliberarea camerei.
  • Toate unitatile de cazare, precum si mijloacele de transport sunt clasificate de catre organismele abilitate ale tarilor de destinatie, conform procedurilor interne si normativelor locale, care difera de la o tara la alta;

Protectia datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de fiecare client, solicitate de prestatorii de servicii (transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc), se face cu acordul fiecarui client in parte. Prelucrarea se va face in conformitate cu dispozitiile Regulamentului UE679/2016 in scopul furnizarii serviciilor turistice.
Conditii generale de plata si anulare – pot fi consultate la link https://www.airtourtravel.ro/documents/Contract_cadru_turist_Air_Tour_Travel_5f95c9c117ba6.pdf Conditii speciale de plata si anulare difera in functie de pachet, destinatie, de organizator, de tipul ofertei (oferta Early Booking, oferta speciala, oferta standard).

  • Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare, cat si agentia de turism intermediara, furnizeaza calatorului informatii precontractuale aplicabile pachetului ce sunt diferite in functie de destinatie, informatii standard pot fi consultate si in partea B din Anexa 1 /OG2 /2018. Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie