Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL MOVENPICK RESORT SOMA BAY

de la
1543  1080 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.06.2024 - 27.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferta HOTEL MOVENPICK RESORT SOMA BAY 5*, HURGHADA, EGIPT (charter avion)

Hotelul este situat la 45 kilometri distanta de aeroportul intrenational din Hurghada, de asemenea se afla si in proximitatea unor vestigii istorice precum: Luxor, Marsa Alam, insula Giftun si Cairo.
Hotelul dispune de 418 camere comfortabile ce imbina stilul contemporan cu influiente egiptene, lenjerie de bumbac si mobila eleganta. Toate camerele dispun de facilitati pentru ceai si cafea, aer conditionat, seif, TV LCD, uscator de par, mini bar si wi-fi gratis.

Classic room with mountain- camera dispune de o suprafata de 30 mp, ce combina un design modern intr-o atmosfera placuta. Camerele au pat dublu sau matrimonial iar baia, este dotata fie cu cabina de dus sau cada. De asemenea turistii se pot bucura de o varietate de canale TV, de internet wi-fi gratis, aer conditionat controlat, telefon, uscator de par, seif, minibar si facilitati pentru ceai si cafea. In camera se pot caza maxim 2 adulti, camere pentru fumatori sunt disponibile la cere in functie de gradul de ocupare.

Classic room with pool view- Camera dispune de o suprafata de 30 mp cu vede la piscina, pat matrimonial baia poate fi dotata cu cabina de dus sau cada. De asemenea turistii se pot bucura de o varietate de canale TV, de internet wi-fi gratis, aer conditionat controlat, telefon, uscator de par, minibar, seif si facilitati pentru ceai si cafea. De asemenea, camera este dotata si cu masa de dressing cu oglinda si birou. In camera se pot caza maxim 2 adulti sau 1 adult si un copil, camere pentru fumatori sunt disponibile la cere in functie de gradul de ocupare.

Deluxe garden view-Camera dispune de o suprafata de 35 mp cu un design stilat, fiind decorata cu nuante discrete deschise si cu albastrul azur al Marii Rosii, sunt dotate cu pat matrionial sau dublu iar baia este dotata fie cu cabina de dus fie cu cada.Turistii se pot bucura de o varietate de canale TV, de internet wi-fi gratis, aer conditionat controlat, telefon, uscator de par, minibar, seif si facilitati pentru ceai si cafea. De asemenea, camera este dotata si cu masa de dressing cu oglinda si birou.In camera se pot caza maxim 2 adulti si un copil, camere pentru fumatori sunt disponibile la cere in functie de gradul de ocupare.

Deluxe pool view- Camerele dispun de o suprafata de 35 mp cu vedere la piscina, pat matrimonial sau pat dublu, baia fiind dotada cu cabina de dus. De asemenea turistii se pot bucura de o varietate de canale TV, de internet wi-fi gratis, aer conditionat controlat, telefon, uscator de par, minibar, seif. De asemenea, camera este dotata si cu un spatiu de relaxare cu masa, doua scaune si facilitati pentru ceai si cafea. In acest tip de camera se pot caza maxim 2 adulti si un copil, camere pentru fumatori sunt disponibile la cere in functie de gradul de ocupare.

Deluxe sea view room-Camerele dispun de o suprafata de 58 mp cu o priveliste spectaculoasa asupra Marii Rosii. Stilul elegant si contemoran este redat de nuantele folosite pentru decor, nunate discrete de azur si nispii, de asemenea in camera puteti beneficia de un pat dublu sau un pat matrimonial, baia fiind dotata fie cu cabina de dus sau cada.De asemenea turistii se pot bucura de o varietate de canale TV, de internet wi-fi gratis, aer conditionat controlat, telefon, uscator de par, minibar, seif si facilitati pentru ceai si cafea, camera este dotata si cu masa de dressing cu oglinda si birou.In acest tip de camera se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii, camere pentru fumatori sunt disponibile la cere in functie de gradul de ocupare.

Family room mountain view- Camerele dispun de un spatiu generos de 60 mp cu un living spatios pentru ca intreaga familie sa se bucure de o priveliste minunata, au si balcon unde vor putea admira privelistea directa asupra muntior. Camerele au pat dublu sau matrimonial iar baia, este dotata fie cu cabina de dus sau cada. De asemenea turistii se pot bucura de o varietate de canale TV, de internet wi-fi gratis, aer conditionat controlat, telefon, uscator de par, seif, minibar si facilitati pentru ceai si cafea camera este dotata si cu masa de dressing cu oglinda si birou. In camera se pot caza maxim 2 adulti si 3 copii, camere pentru fumatori sunt disponibile la cere in functie de gradul de ocupare.

Family romm sea view-Camerele dispun de un spatiu generos de 60 mp cu un living spatios pentru ca intreaga familie sa se bucure de o priveliste minunata asupra Marii Rosii, au si balcon unde vor putea admira privelistea directa asupra piscinei.Camerele au pat dublu sau matrimonial iar baia, este dotata fie cu cabina de dus sau cada. De asemenea turistii se pot bucura de o varietate de canale TV, de internet wi-fi gratis, aer conditionat controlat, telefon, uscator de par, seif, minibar si facilitati pentru ceai si cafea camera este dotata si cu masa de dressing cu oglinda si birou. In camera se pot caza maxim 2 adulti si 3 copii sau 3 adulti si 2 copii, camere pentru fumatori sunt disponibile la cere in functie de gradul de ocupare.
Resortul Mouvenpick Soma Bay ofera o diveristate de gusturi privind arta culinara ce pot multumi pana si pe cei mai pretentiosi gurmanzi, combinand produse locale cu delicatese din toata lumea. Resorul dispune de 3 baruri si 3 restaurante.

Soma Bar- Accesul in bar se realizeaza din lobby pe scari care vor urca pana la terasa de sus unde veti putea regasi un mediu abiant foarte placut si va veti putea bucura de privelistea de la piscine si la mica laguna din interiorul curtii hotelului. Barul contine o varietate de snack uri, selectie de salate, sandwich uri, o varietate de deserturi precum si inchetata premium Movenpick. De asemenea, puteti regasi si o varietate mare de bauturi fine si alcoolice inclusiv cocktailurile. La acest bar veti puteti profita de Chocolate Hour ce se desfasoara la ora 18 unde veti fi delectati cu preparete speciala pe baza de ciocolata. Soma Bar este deschis intre orele 10:00 am pana la ora 11 pm, dresscode: smart casual.

Beach bar- Acest bar se afla direct pe paja si ofera o atmosfera romatica si impresionanata asupra Marii Rosii. Barul ofera o varietate internationala de cocktailuri si mocktail uri, snackuri, slata, paste, pizza, sandwich uri, deserturi si inghetata. De asemenea ambientul este favorizat de muzica soft, si in timul verii se organizeaza evenimete precum dansuri folk, belly dance sau animatii si mini disco pentru copii. Barul este deschis de la 10 dimineata pana la miezul noptii.

Pool bar- Barul este localizat in centrul hotelului in zona piscinei si ofera o atmosfera relaxanta si fresh prin varietatea de cocktailuri mocktailuri si bauturi fine. De asemenea, ofera si gustari precum paste, pizza, sandwichuri, salate, deserturi precum si inghetata. Pentru a mentine turistii activi se organizeaza aqa gym si water polo, o data dimineata si o data dupa amiaza. Barul este deschis de la 10 dimineata pana la miezul noptii

Il Pesce Restaurant- Un restaurant cu specific italian, amenajat modern unde va veti putea bucura de privelistea asupra marii in aer liber. Meniul este unul autentic italian unde puteti servi preparate precum paste, pizza, fructe de mare, friptura de vita servite alaturi de o selectie speciala de vinuri. De asemenea, atmosfera este completata si de muzica specifica, si privelistea speciala mai ales la apusul soarelui. Restaurantul este deschis in timpul pranzului intre orele 13:00-16:00, iar la cina intre orele 18:30-22:00, dress code: smar casual.

Al Jazeera Restaurant- Esteun restaurant cu specific libenez si arabesc, amenajat in stil arabic cu spatiu de cinat atat in interior cat si in extrior pe terasa. In fiecare seara va veti putea bucura de muzica live interpretata de un cantret arab celebru. Meniul este format din preparate specifice precum paine arabica servita cald direct din cuptorul traditional, o varietate de carne la gratar, peste, shisha toate aceste fiind compltetate de vin egiptean sau ceai oriental cu fructe si zahar. Restaurantul este deschis intre orele 16:30-22:00, dress code: smart casual.

Bay View Restaurant- Este restaurantul pricipal al hotelului unde se poate servi mucul dejun, pranzul si cina, atat in interor cat si in exterior pe terasa. Este in stil bufet insa veti putea profita de asemenea de live cooking show. Meniul este unul variat format din fructe si legume fresh, paine proaspata si produse de patiserie, branza, gustari calde si reci specifice micului dejun. Daca doriti ceva foarte sanatos si usor puteti opta pentru meniul Go Healthy. La pranz si cina va veti putea bucura de perparate proaspat gatite, prin intermediul live cooking show cu zona de gratar, exista de asemena si preparate cu specific egiptean, produse de patiserie. De asemenea exista si o zona specilala pentru copii unde cei mici se pot bucura de preparatele cele mai indragite de ei. La acest restaurant veti putea profita si de vinuri egiptene si cocktailuri. Micul dejun se poate servi intre orele 06:30-10:30, pranzul intre orele 12:30-15:00 si cina intre orele 18:30-22:00.
Hotelul are receptie deschisa 24 de ore, plaja cu nisip fin, room service, sala de conferinte, wi-fi, mobila, balcon, canale TV prin stelit , aer conditonat, sali conferinte, amfiteatru, teren de voley pe plaja, asistenta turistica, echiatie, limuzine de inchiriat, spalatorie, magazine, ATM, baie turceasca, salon de infrumusetare, masaj pentru tratament, sala de sport, sauna, jacuzzi privat, bai marocane, salon de unghii, frizerie pentru copii si adulti, bai cu ulei, salon professional pentru tratamente pentru par, online check in.
Hotelul dispune de o plaja de 350 m cu nisip alb fin, 3 piscine inclusiv o piscina incalzita pentru perioada iernii, 1 piscina pentru copii.
Sporturi: teren de voley pe plaja, echitatie,sala de sport, lectiii de golf, sporturi acvatice precum surf, wind surf, si scufundari.

Centru SPA: sauna, baie turceasca, masaje,saloane, jacuzzi, masaje pentru cupluri, baie marocana, tratamente pentru ingrijirea pielii, salon de epilat, salon porfesional pentru par, baie cu uleiuri, salon tatuaje.

Sejur Egipt, Hurghada, Charter avion din Sibiu, Bucuresti, Cluj, Suceava, Timisoara, bilete de avion Egipt, vacanta in Egipt, Early booking Egipt, Craciun in Egipt, Revelion in Egipt

!Pentru a afla ofertele si disponibilitatea, completati mai jos data de intrare, nr de nopti, transport, configuratia camerei (adulti, copii), masa si apasati butonul Cauta oferte. Pentru a continua cu rezervarea, apasati butonul Rezerva!

Conditii de trecere a frontierei in Egipt (detalii pe site-ul www.politiadefrontiera.ro):

Sharm El Sheikh si Hurghada apartin Republicii Arabe Egipt.

  • Cetatenii romani pot calatori in Egipt doar cu pasaport turistic valabil (minim 6 luni de la intoarcerea in tara). Copii sub 14 ani calatoresc cu pasaport turistic individual. Tinerii casatoriti – documentele individuale de calatorie trebuie sa fie valabile!
  • Minorii care calatoresc fara parinti: daca minorul calatoreste cu un singur parinte, acesta trebuie sa prezinte la frontiera acceptul notarial al parintelui care nu este prezent in deplasare, daca minorul calatoreste cu un singur parinte, iar celalalt este decedat, trebuie sa fie prezentat la organele de frontiera certificatul de deces, daca minorul calatoreste cu un singur parinte, acestia fiind in divort, trebuie sa prezinte la frontiera acceptul notarial al celui de-al doilea parinte sau daca hotarare judecatoreasca definitiva de incredintare si copie dupa actul de divort, daca minorul calatoreste fara nici un parinte, adultul care-l primeste in grija trebuie prezinte acordul ambilor parinti autentificat la notariat si cazierul juridic.
  • Calatorul trebuie sa se informeze asupra tuturor conditiilor de calatorie in tara de destinatie.
  • Agentia de turism organizatoare nu este raspunzatoare pentru decizia organelor de frontiera de a nu accepta ca turistul sa paraseasca teritoriul Romaniei sau sa-i acorde intrarea pe teritoriul statului unde face sejurul, chiar daca dispune de toate documentele necesare deplasarii.

Informatii importante:

  • Camerele sunt distribuite de receptia hotelului, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica fiecarui hotel si in functie de disponibilitatile de moment (in general check-in-ul se face dupa ora 14:00, iar check-out-ul pana in ora 12:00);
  • Tinuta decenta este obligatorie la servirea cinei (pantalon lung pentru domni si tinuta decenta pentru doamne)
  • Corectitudinea numelor si a datelor personale ale calatorilor este importanta d ela momentul rezervarii. Orice modificare se taxeaza ulterior rezervarii.
  • Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Agentia nu isi pate asuma eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost mentionate la momentul rezervarii.
  • Tipul de camera se solicita la momentl inscrierii. Camera dubla poate fi formata dintr-un pat matrimonial sau doua paturi alipite. Patul suplimentar poate fi un pat de o persoana, un fotoliu sau canapea exetensibila.
  • In cazul in care copilul pana la 12 ani este acceptat sa doarma in pat cu parintii, avand gratuitate la cazare sau o reducere foarte mare, nu se accepta nemultumiri ulterioare.
  • Este posibil ca la unele hoteluri sa se solicite garantii si plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera (ex. mini bar/ frigider, seif, aer conditionat), aceste informatii (costuri suplimentare) se solicita la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; In cazul solicitarii de garantii cu card, acestea se deblozheaza la eliberarea camerei.
  • Toate unitatile de cazare, precum si mijloacele de transport sunt clasificate de catre organismele abilitate ale tarilor de destinatie, conform procedurilor interne si normativelor locale, care difera de la o tara la alta;

Protectia datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de fiecare client, solicitate de prestatorii de servicii (transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc), se face cu acordul fiecarui client in parte. Prelucrarea se va face in conformitate cu dispozitiile Regulamentului UE679/2016 in scopul furnizarii serviciilor turistice.
Conditii generale de plata si anulare – pot fi consultate la link https://www.airtourtravel.ro/documents/Contract_cadru_turist_Air_Tour_Travel_5f95c9c117ba6.pdf Conditii speciale de plata si anulare difera in functie de pachet, destinatie, de organizator, de tipul ofertei (oferta Early Booking, oferta speciala, oferta standard) si vor fi puse la dispozitia calatorului in functie de oferta selectata.

  • Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare, cat si agentia de turism intermediara, furnizeaza calatorului informatii precontractuale aplicabile pachetului ce sunt diferite in functie de destinatie, informatii standard pot fi consultate si in partea B din Anexa 1 /OG2 /2018. Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Aer conditionat
Amfiteatru
ATM (Bank)
Baie turceasca
bancomat
Bar
birou in camera
Bufet pentru copii
Camere cu balcon
Centru de infrumusetare
Centru de tratament
Centru Spa
club pentru copii
Coafor/frizerie
Echitatie
facilitati pentru ceai si cafea
Fitness
Inchirieri masini
Internet Cafe
Internet WiFI
Internet wireless in lobby
Jacuzzi
Jocuri la piscina
Lectii golf
Magazine
Mini Bar
Muzica live
Piscina
Piscina exterioara
Piscina incalzita
Piscina pentru copii
Plaja cu nisip
Pool bar
Receptie
Receptie 24/24
Restaurant
Restaurante A la Carte
Room Service
Sala conferinte
Sala fitness
Sauna
Schimb valutar
Scufundari
Seif
servicii catering nunti
Servicii spalatorie si curatatorie
Sporturi nautice
Telefon / Fax
Terasa
Teren de golf
Tratamente SPA
TV prin satelit
Uscator de par in baie
Volei pe plaja
zona de joaca pentru copii