Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL THREE CORNERS EQUINOX

de la
1490  1278 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.12.2024 - 15.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Equinox Beach Resort este implantat intr-unul dintre cele mai frumoase golfuri din Marea Rosie. Golful El Nabaa El Soghayar.
Aceasta este o enclava naturala in care gradinile verzi luxuriante incadreaza o arhitectura clasica, care combina atmosfera relaxata cu eleganta rafinata. De la o banda de intrare uimitoare cu palmieri pana la gradini parfumate, piscinele mari cu apa dulce si cele 218 de camere bine alocate, Equinox Beach Resort ofera o gama larga de facilitati si este unul dintre acele locuri perfecte pentru a scapa de lume. Pentru cei care cauta doar baie si relaxare la soare, Equinox este locul ideal cu plaja sa lunga si piscina mare, cu zona de inot pentru copii, inconjurat de un peisaj verde magnific.
Localizare: Equinox Beach Resort este situat la 240 km sud de Hurghada si la 30 km sud de Aeroportul International Marsa Alam (sau Port Ghalib), intre drumul de coasta si Marea Rosie, cu o plaja care se intinde de la aproximativ 1,3 km. Transferul de la aeroportul Marsa Alam va duce lin la statiune in aproximativ 30 de minute.
Facilitati: 2 piscine (din care una este incalzita iarna), piscina pentru copii, jacuzzi in aer liber, plaja private, sezlonguri, umbrele, prosoape (gratuit), restaurantul principal, restaurant cu specific, 4 baruri, internet, doctor (contra cost), spalatorie, seif in camera (gratuit), magazine, farmacie, centrul de scufundari, sporturi: ping-pong, billiard, volei, darts, boccia.
Dotari camera: baie private cu cada, balcon cu vedere la gradina sau la mare, uscator de par, minibar, seif, TV satelit, telefon, birou
Masa: all inclusive
Categorie oficiala: 4*
Website: https://threecorners.com/hotels/equinox-beach-resort/

Locatie