Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL THREE CORNERS HAPPY LIFE RESORT

de la
1342  1178 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.12.2024 - 13.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Three Corners Happy Life este un resort all inclusive de 4 stele cu acces direct la o plaja privata. Resortul este situat pe coasta de vest a Marii Rosii si ofera o multitudine de facilitati cu accent pe sport, alaturi de relaxare si recreere. Pentru turistii activi, complexul ofera piscine, facilitati pentru scufundari, activitati nautice diversificate si evenimente sportive organizate pe plaja. Pentru cei care opteaza pentru un tratament bun in timpul vacantei, exista un centru de fitness si de infrumusetare foarte echipat. Prin debarcaderul care intra in mare 100 de metri, se poate ajunge cu usurinta la minunatul recif de corali si la zona de inot.
Localizare: Three Corners Happy Life este situat la 37 km nord de orasul Marsa Alam si la numai 25 km de aeroportul international Marsa Alam.
Plaja: Three Corners Happy Life are o plaja privata cu nisip si cateva zone cu recifuri de corali, pentru care recomandam incaltaminte de protectie. Plaja este amenajata cu sezlonguri, umbrele si prosoape.
Dotari camere: Three Corners Happy Life are 300 de camere spatioase dotate cu aer conditionat, seif, mini bar, facilitati pentru preparat cafea/ceai, TV satelit, telefon, baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta, balcon/veranda.
Facilitati hotel: Three Corners Happy Life pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, acces direct la plaja, wi-fi gratuit in toate zonele publice, seif, schimb valutar, serviciu de spalatorie, camera pentru bagaje, parcare, inchirieri de masini. Exista 2 piscine (una incalzita iarna) cu zona pentru scoala de scufundari, lazy river si 3 tobogane. De asemenea hotelul dispune de un restaurant principal, 2 restaurante internationale a la carte, 3 baruri, Sisha corner, centru fitness si spa.
Se pot practica diferite activitati, cum ar fi sporturi acvatice, snorkeling, scufundari, calarie, drumetii, pescuit (contra cost). In fiecare seara se organizeaza programe de divertisment. Pentru copii exista un loc de joaca si un mini club.
Clasificare oficiala: 4 stele
Pagina web: https://threecorners.com/hotels/happy-life-beach-resort/page/thehotel