Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL XANADU MAKADI BAY

de la
3504  1789 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.07.2024 - 03.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Nota!
Xanadu Makadi a fost inaugurat pe 15 aprilie 2022. Au deschis doar zona Lagoon și Dune in hotel, care reprezinta o mare parte a teritoriului hotelului. Serviciile de mancare și băuturi sunt disponibile 24h pentru toți oaspeții. Restaurantul Agora va servi micul dejun, pranzul și cina sub formă de bufet, iar mancarea va fi disponibilă si intre mese și noaptea. Lagoon Lounge va fi, de asemenea, disponibil pentru băuturi și gustări 24 de ore pe zi. Hotelul oferă 3 restaurante diferite a la carte - preparate din bucătăria italiană, restaurant cu fructe de mare și restaurant cu mic dejun a la carte, toate gratuite. Piscina principală Lagoon este pregătită pentru oaspeți. De asemenea, exista un mare parc acvatic chiar langă teritoriul hotelului, la cațiva pași, oferit gratuit pentru oaspeți. Există multe activități de animație in timpul zilei și, de asemenea, program de divertisment de seară in fiecare zi. Clubul pentru copii este disponibil și pentru oaspeții mici. Pe parcursul zilei vor fi organizate diverse activități, iar programul va continua cu cinematograf pentru copii și mini discotecă seara. Camerele și facilitățile din clădirea principală vor fi active incepand cu 1 iulie.

 Nota 2. In timpul iernii, doar o parte din piscina principala din Xanadu va fi incălzită.
Nota 3. Xanadu Makadi Bay are cateva lucrări de pregătire in ceea ce privește Marea Deschidere pană pe 23 aprilie 2023
 Lucrările de pregătire se vor desfășura in principal in jurul piscinei principale. Hotelul va face tot posibilul să mențină perturbarea la minimum. Piscina principală va funcționa parțial, așa cum se arată mai jos, intre timp restul serviciilor și facilităților hoteliere răman in funcționare normală.

Intre timp, următoarele facilități de agrement vor fi disponibile pentru serviciul oaspeților:

Piscina laguna: 850 M2
Piscina eleganta: 695 M2
Piscina principala pentru copii: 260 M2
Piscina principala pentru copii: 80 M2
Plaja hotelului: unde oaspeții se pot bucura de apa mării roșii și de viața marină


 

Locatie