Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1455  1298 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.06.2024 - 23.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Dionysos Central se află in centrul localității Kato Paphos, la 5 minute de mers pe jos de port și castelul medieval. Proprietatea pune la dispoziție 5 baruri și restaurante, precum și o piscină cu terasă prevăzută cu șezlonguri. Plaja este situată la numai 50 m.

Camerele sunt spațioase și luminoase, oferind aer condiționat și TV prin satelit. Contra cost, sunt furnizate minifrigider și seif. Oaspetii au la dispozitie și room service.

Bar-restaurantul hotelului de langă piscină servește băuturi reci și calde, produse de patiserie franțuzești, clătite și salate. Trattoria italienească oferă bufet bogat de paste și pizza.

Programul de divertisment al hotelului include bingo, concursuri, pictură pe mătase, aerobic și aerobic acvatic. In plus, oaspeții pot face plimbări in natură la atracțiile antice și pot vizita diverse crame. Accesul la WiFi este gratuit la cafe-barul La Place Royale.

Aeroportul Internațional Paphos se află la numai 16 km. Oaspeții pot profita de magazine și de viața de noapte chiar de la ieșirea din hotel. Recepția are program nonstop, iar personalul acesteia vă poate ajuta cu informații privind zona și sugestii de divertisment. Aveți, de asemenea, la dispoziție o zonă de parcare gratuită.

Locatie