Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lebay Beach Hotel

de la
1608  1458 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 15.06.2024 - 23.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat pe malul unui golf deosebit din Larnaca, Hotelul Lebay Beach are o piscină elegantă in aer liber cu vedere la mare si un restaurant. Centrul orasului se află la numai 15 minute de mers cu masina.

Lebay oferă camere decorate elegant, cu aer conditionat, si un balcon mobilat, cu vedere la Marea Mediterană sau la munti. Fiecare cameră include articole de toaletă si uscător de păr. Hotelul asigură si room service.

Oaspetii se pot bucura de preparate mediteraneene si internationale si de produse locale la restaurantul proprietătii. In plus, hotelul are un bar la piscină si un bar in hol.

Pe plaja din fata proprietătii sunt oferite sezlonguri gratuite, servicii de chelner si 4 pavilioane de lux.

Există magazine si baruri la cativa pasi de proprietate, iar chiar in fata hotelului este o statie de autobuz. Hotelul Lebay Beach se află la 5 km de plaja Finikoudes, iar plaja CTO este la 2 km. Aeroportul International Larnaca este situat la 15 km. La proprietate există parcare privată gratuită.