Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Les Palmiers Beach Hotel

de la
1478 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 14.07.2024 - 21.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Les Palmiers este un hotel ela modă situat chiar in inima orasului Larnaca, la doar 30 de metri de plaja Foinikoudes. Acest hotel frumos este administrat de o familie si oferă servicii personalizate, acces gratuit la internet WiFi si parcare privată gratuită.

Toate camerele sunt decorate modern, au mobilier din lemn de culoare inchisă si ferestre duble, precum si acces la un balcon cu vedere laterală sau directă la Marea Mediterană. Camerele au TV LCD de 22 inch, seif si baie privată cu dus.

Hotelul Les Palmiers Beach Boutique este situat pe promenada mărginită de palmieri din Larnaca, la 500 de metri de Piata Municipală si de zidurile orasului Kition. Aeroportul International Larnaca este situat la 7,6 km, iar lacul sărat din Larnaca se află la aproximativ 5 km. Plaja Foinikoudes se află la doar 30 de metri, iar oaspetii pot inchiria sezlonguri si umbrele de soare.

In apropiere există o statie de autobuz care oferă legături către toate orasele din Cipru si către aeroport.

La mică distantă de mers pe jos se găsesc cafenele, restaurante si centre de sporturi nautice. In fiecare dimineată, in sala de mese a proprietătii este oferit un mic dejun tip bufet, iar la cerere pot fi puse la dispozitie si produse fără gluten.