Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1038 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.10.2024 - 27.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aflat la numai cativa metri de plajă, hotelul Piere - Anne Beach oferă unităti de cazare de lux in Agia Napa. Hotelul are o piscină in aer liber disponibilă pe tot parcursul anului, precum si o piscină interioară sezonieră, cu terasă si vedere la Marea Mediterană.

Toate camerele sunt decorate cu gust si au un balcon mobilat cu vedere, unele bucurandu-se de vedere directă la mare. Baia privată are cadă sau dus. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat.

Oaspetii hotelului Piere-Anne Beach au la dispozitie o varietate de meniuri tip bufet si à la carte in restaurantele proprietătii, precum si optiunea de a savura băuturi langă piscină. Proprietatea oferă terenuri de tenis si biciclete de inchiriat. Receptia are program nonstop si există servicii de inchiriere de biciclete.

Golful Smochinului este la 6,4 km si oferă plaje cu nisip, precum si o varietate de sporturi acvatice. Hotelul Piere-Anne Beach se află la mai putin de 500 de metri de mănăstirea din Agia Napa. Parcul de distractii Water World este la numai 2,5 km. Cel mai apropiat aeroport este cel al orasului Larnaca, aflat la 57 km de hotel.

Locatie