Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Stamatia Hotel

de la
1158 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.10.2024 - 20.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Aflat la doar 100 de metri de parcul de distractii din Ayia Napa si de plaja din Ayia Napa, Hotelul Stamatia se afla la 120 de metri de portul de pescuit din Ayia Napa, unde exista numeroase restaurante si taverne.

FACILITATI
Stamatia este un hotel de 3 stele care ofera o piscina mare, o zona de luat masa in aer liber si camere cu baie privata.
Pentru relaxare, hotelul ofera mai multe terase la soare si un lounge cu TV. Oaspetii mai tineri au la dispozitie un loc de joaca si o piscina pentru copii.

RESTAURANT
Restaurantul hotelului Stamatia servete preparate mediteraneene si internationale, cu ingrediente locale proaspete. Oaspetii pot savura specialitati grecesti in aer liber langa piscina sau pot incerca cocktailuri exotice la barul Dionysius.

CAMERE
Toate camerele sunt prevazute cu aer conditionat si balcon, iar unele au vedere la mare. Fiecare camera este dotata cu TV prin satelit, telefon cu linie directa si uscator de par.
SUPERIOR SIDE SEA VIEW ROOMS(22 mp)-Toate camerele au balcoane cu vedere partiala la mare, fie pe partea portului Bay, fie la orasul Ayia Napa.

SUPERIOR SEA VIEW ROOMS(22 mp)-Camera superior sea view are o priveliste uimitoare asupra minunatei mari. Toate camerele au balcoane.

SUPERIOR INLAND VIEW ROOMS(22 mp)
Toate camerele au balcoane.

JUNIOR SUITE FAMILY SEA VIEW ROOM(32,50 mp.)-Camerele Junior Suite cu vedere la mare sunt camere spatioase, concepute cu un pat dublu, cu paturi supraetajate. Camerele de familie creeaza un mediu confortabil si relaxant pentru intreaga familie. Aceasta categorie de camere dispun de doua balcoane .
-Frigider, seif , Wi-Fi , apparat de ceai si cafea.

SUPERIOR GROUND FLOOR IN LAND VIEW ROOMS
Acesta camera se afla la parter si dispune de terasa.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.