Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1238 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.10.2024 - 27.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Tsokkos Protaras Beach Hotel se află in Protaras, la 5 km de Parcul Silvic Național Kavo Gkreko. Oaspeții pot lua masa la restaurantul proprietății. Este disponibilă parcare privată gratuită la proprietate.

Fiecare cameră are TV prin satelit. Unele unități de cazare au zonă de relaxare, unde oaspeții se pot destinde. In camere există fierbător de apă. Camerele includ baie privată cu o cadă. Printre facilitățile suplimentare se numără articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Piscina are zonă separată pentru copii, iar restaurantul pregătește mancăruri speciale pentru copii. De asemenea, sunt disponibile scaune inalte pentru copii și un serviciu de baby-sitting. Recepția proprietății este deschisă non-stop.

La hotel sunt disponibile facilități de tenis și un serviciu de inchiriere de biciclete. De asemenea, hotelul oferă un serviciu de inchiriere de autoturisme. Plaja Sunrise este la 300 de metri de Tsokkos Protaras Beach Hotel, iar plaja Kalamies se află la 2,2 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Larnaca, situat la 42 km de Tsokkos Protaras Beach Hotel.

Locatie