Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dhawa Ihuru

de la
5468  5018 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.06.2024 - 02.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Inconjurat de un recif de corali din Maldive, Dhawa Ihuru - All Inclusive se bucură de vile pe malul mării, cu terase private din lemn, pe insula Ihuru. Oferă safari de snorkelling cu ghid, cursuri de gătit maldivian și un centru de scufundări PADI.

Vilele cu acoperiș de paie de la complexul ecologic oferă WiFi in cameră și au zone de luat masa și de relaxare in grădinile lor private. Are vedere la ocean și oferă articole de toaletă ecologice. Unele vile au o piscină cu jet in aer liber. Fiecare vilă are leagăne din Maldive.

Dhawa Ihuru - All Inclusive este situat in atolul Malé de Nord, la 20 de minute cu barca cu motor de Aeroportul Internațional Malé. Stațiunea organizează excursii de explorare a insulelor și excursii de explorare a insulelor.

Proprietatea oferă masaje și aromoterapii la centrul spa sau o plimbare pe plaja cu nisip alb. Centrul său de sporturi acvatice este bine echipat, iar inchirierea tuturor echipamentelor sportive nemotorizate este gratuită.

Proprietatea oferă specialități din Maldive preparate de bucătarii stațiunii pe un banc de nisip privat sau o petrecere la grătar in vila dumneavoastră. Restaurantul are vedere la Oceanul Indian și oferă mancăruri asiatice, mediteraneene și locale, in timp ce Velaavani de pe malul apei servește cocktailuri. Pentru o varietate suplimentară de mese/activitate, oaspeții pot călători la Banyan Tree Vabbinfaru, la 5 minute cu barca cu motor, unde pot lua masa la restaurante și pot face snorkeling in reciful.