Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gili Lankanfushi Maldives

de la
8768  8318 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.06.2024 - 02.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Gili Lankanfushi se inalta deasupra Oceanului Indian si este situat pe insula privata Lankanfushi din Atolul Male, la 20 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul International din Male .

FACILITATI
Ofera spatii de cazare luxoase, amplasate aproape de soare si de mare. Acest hotel ofera acces gratuit la Wi-Fi, centru spa relaxant si o piscina in aer liber, cu vedere la ocean. Centrul spa elegant are podea din sticla si ofera programe de yoga si tratamente ayurvedice traditionale. Alte activitati de recreere includ tenis, scufundari si excursii de o zi pe insula. S-a acordat cea mai mare grija in dezvoltarea insulei cu privire la echilibrul ei ecologic. Insulele Maldive sunt un paradis pentru snorkeling si scufundari, iar complexul are propria scoala de scufundari PADI complet echipata, plus o varietate de sporturi acvatice

RESTAURANT
Oaspetii pot savura vin de inalta calitate si ciocolata gourmet la The Wine Cellar si Underground Chocolate Cave. Restaurantul By the Sea serveste preparate fusion cu specific japonez si peruan. Main Restaurant and Bar ofera bufete internationale. Over Water Grill serveste fructe de mare proaspete si are vedere panoramica la Oceanul Indian.

CAMERE
Toate unitatile de cazare ecologice ofera terasa privata la soare, o gradina acvatica, un TV cu canale prin cablu/satelit, DVD player si sistem audio surround marca Bose. De asemenea, acestea includ un espressor si minibar.
Suita Villa(210 mp)-Aceasta suita are balcon, aparat de ceai/cafea si CD player.
Resedinta Crusoe cu vedere la insula(250 mp)-Aceasta vila linistita de sine statatoare are o chicineta si o terasa la soare plutitoare. Include un serviciu de transfer privat cu barca la insula principala.
Vila Gili Lagoon(210 mp)-Aceasta camera dubla are canapea, DVD player si zona de relaxare. Camera are acces la o curte cu hamac in beneficiul oaspetilor.
Vila de familie(350 mp)-Aceasta camera de familie are balcon, halat de baie si aparat de ceai/cafea.
Suita Vila cu piscina(266 mp)-Aceasta suita are aer conditionat, zona de luat masa si balcon.
Resedinta Crusoe la apus(250 mp)-Aceasta suita are aer conditionat, aparat de ceai/cafea si balcon.
Vila de familie cu piscina(485)-Aceasta camera de familie are canapea, TV cu ecran plat si balcon.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.