Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL LUX SOUTH ARI ATOLL RESORT

de la
5795  5338 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.06.2024 - 02.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Se afla in sudul atolului Ari, pe insula Didhoofinolhu. Aceasta are o lungime de 2 km si o latime de 200 metri. Distanta pana la aeroportul Male este de 104 km si poate fi parcursa in aproximativ 30 de minute cu hidroavionul.

Cazare: Complexul ofera 193 spatii de cazare in vile si bungalouri spatioase, dotate cu facilitati de lux, care asigura un sejur linistit si confortabil. Camerele sunt luxoase si spatioase, au mobilier elegant din lemn masiv de culoare inchisa si acces direct la plaja sau la laguna. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, ventilator in tavan, terase mobilate, televizor, DVD player, aparat pentru ceai si cafea, minibar, baie proprie cu cada si dus separat, uscator de par, articole de toaleta gratuite, lenjerie premium, masaj in camera (la cerere, contra cost), birou, serviciu zilnic de menaj, seif, room service 24 de ore. Capacitatea maxima a camerelor WATER VILLA: 2 adulti si 1 copil (6-17,99 ani). Copiii sub 6 ani nu sunt acceptati.

Servicii: MIC DEJUN/DEMIPENSIUNE/PENSIUNE COMPLETA/ALL INCLUSIVE

Zona de restaurante si baruri include 11 localuri ce ofera o varietate de preparate inspirate din bucataria locala si internationala, atent pregatite de bucatari si servite intr-o atmosfera relaxanta. Dintre acestea se evidentiaza restaurantul principal East, amplasat deasupra apei, unde se servesc micul dejun, pranzul si cina. Restaurantul Island Kitchen este amplasat chiar pe plaja, iar restaurantul cu specialitati asiatice Senses isi asteapta si el oaspetii cu bratele deschise.

Gustarile si bauturile racoritoare, alcoolice si nonalcoolice se pot servi la cele 6 baruri ale resortului.

Facilitati: O receptie deschisa 24 ore, internet WiFi, 2 piscine, sala de fitness si un centru Spa ce ofera oaspetilor sai diverse tipuri de masaj, tratamente faciale/corporale, servicii de infrumusetare, cursuri de yoga si meditatie, loc de joaca, miniclub (3-12 ani, 12-17 ani) si servicii de babysitting (contra cost), club de noapte, club in aer liber, cinematograf in aer liber, biblioteca, serviciu de spalatorie,magazin de suveniruri, majazin de bijuterii.

Plaja si piscine: 4 km de plaja cu nisip alb, 2 piscine

Sporturi și activități:

Gratuit: echipament de snorkeling, canoe, barci cu pedale, caiace, tenis de masa, biliard, programe de animatie

Contra cost: scufundări, windsurfing, plimbări cu tuburi distractive, schi nautic, jet-ski, kite surfing,parasailing, excursii cu catamaranul, excursii private cu barca cu motor

HOTEL LUX SOUTH ARI ATOLL RESORT 5*- Maldive https://www.luxresorts.com/

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Doamne ajuta!
  • Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei. Doamne ajuta!
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Locatie